HOME | OCS SYNERGY | GCR BLOG | PROMOTION | ABOUT US

Wednesday, 18 March 2015

Global Cash Reward Loyalty Programme: Laptop servis - Warisan2u.Com Ent.

Global Cash Reward Loyalty Programme: Laptop servis - Warisan2u.Com Ent.: Baiki laptop yang tak boleh nak ON. Bila ON, dia mati terus. Bukak dan check mobo, processor, RAM dan display chip. Ada beberapa masalah ya...

Friday, 27 February 2015

Warisan2u.com computer service promotions

Promosi servis komputer sehingga 30 Mac 2015.
# Backup data
# ReFormat
# Setting driver
# Scan HDD
# Scan virus
# Install MS-Office
# Install others apps.
All just for RM50 only...
And get RM50 = 50 point for OCS member.
Makkumat lanjut boleh hubungi :
En. Sham
Tel : 013 865 5685

Thursday, 26 February 2015

High quality solar panel for sale

High quality solar panel.
Code : mp-002wp
Peak power : 1.7W
Max. Power voltage : 6V
Open circuit voltage : 8.2V

Sesuai utk caj telefon dan powerbank.
RM50.00 sahaja.
Dapat 50 point ocs.
Qty : 1
Berminat, tel : 013 8655684



Saturday, 21 February 2015

Reformat HDD 1TB - Windows 7 Ultimate

HDD asal 500GB dah rosak teruk. Tukar HDD baru 1 TB. Buat 2 partition.

HDD 500GB dah buat repair tapi tak boleh dah. Banyak sangat bad sector.

Friday, 20 February 2015

Printer Epson L210 ink tak naik

Ada satu kastemer hantar printer epson yg ada tangki ink kat luar. Ink dah tak naik sbb dia lambat refill.

Dekat setengah jam aku dok pam ink dia. Baru naik. Leceh skit model ni. Kalau canon senang nak pam. Boleh pam secara manual.

PC tak boleh on sbb PSU rosak

Check PSU dia pakai taster memang tak ada karan masuk langsung. Test dgn PSU lain, ok.

Login ke windows, OS expired plak. Kluar mesej windows not genuine. Hehehe... nak kena aktifkan semula.

Check laptop acer Aspire 4720Z tak boleh ON

Bukak mobo dia. Ada yg dah burn. So, mobo dah mati. Tak boleh pakai. Mungkin disebabkan power supply yg tak stabil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...